Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Explozia din sectorul Rîșcani: Încă…

Explozia din sectorul Rîșcani: Încă o persoană decedată, găsită sub dărâmături

Foto: Facebook/IGSU

Numărul persoanelor decedate în urma exploziei din sectorul Rîșcani este în creștere, asta după ce salvatorii au mai găsit încă o persoană sub dărâmături la etajul 14 al blocului. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a precizat că identitatea femeii nu a fost încă stabilită.

Totodată, în seara zilei de 7 octombrie, la ora 22.30, salvatorii au reușit să recupereze corpurile neînsuflețite ale altor două persoane, care au decedat în urma deflagrației. Este vorba de o femeie de 30 de ani și un copil de 4 ani, a căror identitate a fost stabilită.

În total, în urma deflagrației au decedat patru persoane: două femei, un copil și un bărbat în vârstă de 77 de ani care s-a stins din viață la spital.

Salvatorii continuă lucrările de căutare și de deblocare.

În seara zilei de 6 octombrie într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din mun. Chișinău a avut loc o deflagrație. Până la această oră autoritățile au confirmat decesul a patru persoane, printre care se numără și un minor. Două cadavre au fost descoperite sub dărâmături. Potrivit informațiilor preliminare, explozia ar fi fost provocată de o butelie de gaz.

Foto: Facebook/IGSU