sâmbătă, 20 aprilie, 2024
14.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAdvice&Consulting prinde rădăcini și în Moldova: compania italiană deschide o nouă filială la Chișinău

Advice&Consulting prinde rădăcini și în Moldova: compania italiană deschide o nouă filială la Chișinău

Recomandate

După o cooperare îndelungată cu piața Moldovei, Alexandra Caminschi – Director Advice&Consulting, a decis să investească în continuare în țara sa și să deschidă un nou oficiu la Chișinău.

„Scopul nostru este de a fi mereu mai aproape de partenerii și clienții noștri, să devenim un punct de referință în industria horticolă din Moldova, pentru a ghida pas cu pas un agricultor în toate opțiunile și strategiile de producție a fructelor proaspete, pentru a obține un produs final excelent. Cu deschiderea oficiului de la Chișinău, vom fi mai prezenți și mai eficienți pentru a vă ajuta în dezvoltarea si modernizarea afacerii Dvs” a declarat directorul companiei Advice&Consulting.

Alexandra Caminschi

Elementul distinctiv al companiei Advice&Consulting este 100% made in Italy, o garanție a calității materialelor, a produselor realizate în întregime în Italia cu seriozitate și precizie. Datorită unui lanț complet – de la proiectare la vânzări, Advice&Consulting este în măsură să garanteze cea mai bună investiție pentru compania Dumneavoastră: calitatea certificată care durează în timp.

De la alegerea celor mai bune plante de pe piață alese în baza tipului de sol până la sfaturile agronomice potrivite pentru gestionarea optimală a livezii, de la sisteme de susținere si protecție a livezilor până la colectarea automatizată a fructelor, de la linii de prelucrare, calibrare si ambalare a fructelor până la depozitarea lor în spații frigorifice cu atmosferă controlată, pentru a le extinde shelf-life-ul.

Servicii și produse

  • Consultanță agronomică;
  • Analiza apei și a solului;
  • Analiza soiurilor adecvate climei locale, solului și localizării geografice;
  • Proiectarea livezilor „cheie în mână” cu sisteme tehnologice de susținere şi protecție;
  • Furnizarea plantelor și portaltoilor certificați, fără viruși;
  • Alegerea și furnizarea mașinilor și accesoriilor agricole;
  • Proiectarea și montarea frigiderelor cu tehnologii de atmosferă controlată;
  • Proiectarea și furnizarea liniei de prelucrare, calibrare și ambalare.

Activitatea de bază a companiei Advice&Consulting este de a îmbunătăți sectorul horticol moldovenesc cu ajutorul tehnologiei italiene în ceea ce privește metodele de cultivare, cantitatea și calitatea înalta a fructelor, și de a oferi clienților săi un serviciu complet.

Advice&Consulting este prezentă și la Moldagrotech în perioada 17-20 octombrie, cu un stand în pavilionul central.

Noul oficiu este situat în centrul orașului Chișinău, Bd. Dimitrie Cantemir 5/4, off. 505

Date de contact:

Cristina Clevada și Serghei Clevada, persoanele de contact, sunt la dispoziția dumneavoastră.

Advice&Consulting
Advice&Consultinghttp://www.advice-consulting.it
Advice&Consulting este un punct de referință în sectorul horticulturii intensive moderne pentru companiile care doresc să obțină o creștere calitativă și cantitativă echivalentă „Made in Italy”.

Citește și ›

Advertoriale