/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Alexandru Jizdan, despre relația cu Vladimir Plahotniuc

missing
08 octombrie 2018, ora 08:16

„Atunci când în procesul ședințelor pe care le avem cere socoteală: De ce n-ai făcut asta? De ce n-ați reparat drumul la timp? De ce voi în sistemul sănătății șchiopătați? De ce acolo nu e disciplină? Mie mi se pare normal”, a menționat ministrul.

Totodată, ministrul nu consideră normal faptul că unii încearcă să camufleze relațiile cu Vladimir Plahotniuc. „Eu cred că asta e anormal”, a declarat Alexandru Jizdan.

„Nu am relații de rudenie cu Vladimir Plahotniuc, nu l-am cunoscut până a fi numit ministru. Ulterior, noi ne-am mai întâlnit în diferite circumstanțe, pe la diferite oficialități și este adevărat că am avut ocazia să discut unele probleme legate de situația în Ministerul de Interne”, a mai spus ministrul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram