/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ McGregor, strangulat de Khabib, apoi atacat de oamenii din stafful rusului! Rusul a sărit să îl bată pe unul dintre antrenorii irlandezului

07 octombrie 2018, ora 12:01

Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.

Rusul şi-a pierdut cumpătul şi, imediat, a sărit din cuşcă pentru a se lua la bătaie cu oamenii din staff-ul lui McGregor. În tot acest timp, adversarul său a privit din cuşcă desfăşurarea evenimentelor, nedorind să le amplifice.

În tot acest timp, unul dintre antrenorii lui Nurmagedov a intrat în cuşcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, declanşând o adevărată bătaie generală. A fost nevoia de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele.

La final, președintele UFC, Dana White, nici nu a vrut să îi pună centura pe umar lui Khabib, spunându-i acestuia că acest lucru ar putea duce la probleme în arena din Las Vegas. Rusul şi-a păstrat, astfel, titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, cea mai importantă ligă profesionistă de arte marţiale mixte (MMA). Luptătorul rus, în vârstă de 30 de ani, a obţinut cu această ocazie a 27-a victorie din tot atâtea meciuri.

Pentru McGregor, în schimb, aceasta este a patra înfrângere din carieră după aproape doi ani de la ultimul său meci susţinut în MMA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram