/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Atenție! Chișinăuienii sunt îndemnați să-i denunțe pe cei care folosesc butelii de gaze în apartamente

missing
07 octombrie 2018, ora 11:00

Persoanele care dețin asemenea informații sunt chemate să anunțe autoritățile municipale non-stop, prin intermediul Dispeceratului Central municipal, la numerele de telefon (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

„Dispeceratul va transmite informațiile parvenite către preturile de sector, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, alte subdiviziuni și servicii de profil”, se spune într-un comunicat al primăriei.

Autoritățile menționează că conlucrarea cu cetățenii, în scopul evitării pericolelor de explozie în zonele cu flux sporit de oameni, este de maximă importanță!

Precizăm că, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, explozia din blocul din sectorul Rîșcani s-ar fi produs din cauza unei butelii de gaz. În urma deflagrației, trei persoane au murit, zece au fost rănite, iar alte trei sunt date dispărute. Pompierii continuă operațiunea de salvare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram