/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Veste bună pentru transportatorii de mărfuri și pasageri. Termenul de aflare pe teritoriul Ucrainei a fost extins

06 octombrie 2018, ora 09:39

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, documentul va rezolva problema legată de termenul maxim de 90 de zile, în care cetățenii moldoveni se puteau afla în Ucraina. „Odată cu semnarea acestui protocol se rezolvă această problemă pentru transportatorii de mărfuri și pasageri din Moldova. Acest document, precum și acordurile de liberalizare a transportului auto și avia între țări urmează acum să fie ratificate de Rada Supremă a Ucrainei”, a menționat Pavel Filip.

Pe domeniul ecologiei, partea ucraineană a ratificat Acordul de la Roma, în baza căruia a fost creată o Comisie comună moldo-ucraineană, care se ocupă doar de ecologie. Premierii și-au propus să soluționeze și problemele legate de demarcarea frontierei, recunoașterea reciprocă a proprietății și definitivarea Acordului de funcționare a Complexului Hidroenergetic Nistrean.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram