Brad artificial sau natural? Ce vor oamenii să vadă în centrul capitalei

Având în vedere discuţiile publice din anii precedenţi şi pentru a evita subiectul privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – natural sau artificial, Primăria Chişinău a decis să consulte locuitorii municipiului în această privinţă.

În context, în perioada 5 – 15 octombrie, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei va fi organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect. Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „Ce fel de brad vor să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – brad natural sau brad artificial”.

De asemenea, până pe data de 15 octombrie, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: [email protected].

În funcție de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat la data de 1 decembrie 2018.

Sunt jurnalistă din 2015. Dacă la început m-am delectat cu presa tipărită, din 2018 am pășit în lumea presei online. În toată această perioadă am descoperit oameni, locuri și istorii. Toate acestea mi-au arătat că viața e o paletă de culori pe care-mi place să o descriu prin cuvinte și condimentez cu fotografii.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.