/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cetățenii din RM ar putea vorbi la telefon fără a achita tarife de roaming

missing
05 octombrie 2018, ora 21:06

„O temă nouă a fost deschisă astăzi în cadrul acestui summit: posibilitatea eliminării tarifelor de roaming în cadrul țărilor membre ale GUAM. Georgia, Ucraina și Republica Moldova duc aceste discuții în cadrul Parteneriatului Estic cu Uniunea Europeană. Și de ce nu, am zis să oferim un exemplu: cât de repede putem să ne mișcăm în cadrul platformei GUAM. Este o temă care urmează să fie pregătită și discutată și în cadrul ulterioarelor reuniuni”, a declarat prim-ministrul Pavel Filip în cadrul conferinței.

Subiectul eliminării tarifelor de roaming cu țările Uniunii Europene a fost discutat și în cadrul summit-ului Parteneriatului Estic de la Bruxelles, la care a participat și prim-ministrul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram