PARIS 2018: Noul Honda CR-V Hybrid, concurentul lui RAV4 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Salonul Auto de la Paris nu este atât de grandios precum este cel de la Geneva, motiv pentru care Honda nu a adus o armată de maşini. Totuşi, marea noutate nu a lipsit – Honda CR-V Hybrid.

Încet dar sigur, Honda aduce cu o întârziere noua generaţie CR-V şi pe pământ european. Dacă modelul obişnuit a fost lansat mai devreme şi deja se vinde în unele ţări, iată că în aceste zile vizitatorii salonului au ocazia să facă cunoştinţă cu versiunea hibridă. Anume aceasta va fi la o mai mare căutare în statele înalt dezvoltate, acolo unde cu emisiile de CO2 în atmosferă nu se joacă.

Maşina dispune de un motor pe benzină i-VTEC de 2.0 litri şi cu patru cilindri, două electromotoare puternice, unul dintre care funcţionează exclusiv în calitate de generator, și un acumulator litiu-ion. Puterea maximă este de 184 CP, iar cuplul maxim generat este de 315 Nm. Este capabilă să ruleze câţiva km doar pe bază de energie electrică şi promite un consum mixt sub 6 litri/100 km.

Când va ajunge maşina în ţara noastră nu se cunoaşte deocamdată, însă cert este faptul că va avea o concurenţă pe măsură din partea aceluiaşi Toyota RAV4 Hybrid.

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (foto) Honda va primi comenzi din Europa pentru noul CR-V Hybrid din luna octombrie

2. (foto) Premieră: Honda introduce în Europa noul SUV subcompact HR-V facelift

3. (video) Acura în SUA şi Honda în Europa, anunţă o serie de îmbunătăţiri pentru supercarul NSX

4. (video) Echipele Force India şi Toro Rosso, ultimele care şi-au prezentat maşinile înainte de startul testelor pre-sezon

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/