8 cursuri online interesante pe care le poți urma în luna octombrie pe Coursera

pexels-photo-948888

Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri gratuite de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele. În luna octombrie, încep să fie difuzate o serie cu noi cursuri pe care nu trebuie să le ratezi.

# Bioinformatics Specialization

Când veți absolvi această specializare, veți învăța cum să răspundeți la multe întrebări din biologia modernă care au devenit inseparabile de abordările computaționale utilizate pentru a le rezolva. Veți obține, de asemenea, un set de instrumente, de resurse software, realizate în bază abordării computaționale, care sunt folosite de mii de biologi în fiecare zi.

Data de începere a înscrierii: 5 octombrie
Cursul este oferit de: UC San Diego
Limba de predare: engleza

# Introduction to Mathematical Thinking

Gândirea matematică este diferită de matematica prezentată în mod tipic în sistemul nostru școlar. Școala de matematică se concentrează, de obicei, pe procedurile de învățare pentru a rezolva probleme foarte stereotipice. Cheia succesului în matematică școlară este de a învăța să gândești în interiorul casetei. În schimb, o trăsătură cheie a gândirii matematice este gândirea în afara casetei – o abilitate valoroasă în lumea de astăzi.

Data de începere a înscrierii: 5 octombrie
Cursul este oferit de: Stanford University
Limba de predare: engleza

# Internet of Things Specialization

Specializarea are secții teoretice și de laborator. În secțiunile de laborator veți învăța concepte practice privind IoT, cum ar fi detectarea, acționarea și comunicarea. În ultimul proiect Capstone, dezvoltat în parteneriat cu Qualcomm, veți aplica abilitățile, pe care le-ați învățat, folosind platforma DragonBoard 410c.

Data de începere a înscrierii: 5 octombrie
Cursul este oferit de: UC San Diego
Limba de predare: engleza

# Graphic Design Specialization

Designul grafic este în jurul nostru, într-o multitudine de forme, atât pe ecran cât și în mod imprimat, el este întotdeauna alcătuit din imagini și cuvinte pentru a crea un obiectiv de comunicare. Acest curs vă va ajuta să deprindeți abilitățile fundamentale pentru a face design grafic sofisticat: proces, context istoric și comunicare prin realizarea de imagini și tipografie. Cursul încheie cu un proiect de branding în care veți aplică toate abilitățile și veți obține un feedback de la egal la egal.

Data de începere a înscrierii: 5 octombrie
Cursul este oferit de: Calarts
Limba de predare: engleza

# Chinese for Beginners

În zilele noastre, există un număr tot mai mare de oameni care sunt interesați de cultura și limba chineză. Este util să cunoașteți limba atunci când veniți în China pentru călătorii sau afaceri. Acesta este un curs ABC chinez pentru începători, inclusiv el vă va introduce în fonetica și expresiile zilnice.

Data de începere a înscrierii: 5 octombrie
Cursul este oferit de: Peking University
Limba de predare: engleza

# English for Business and Entrepreneurship

Acest curs este destinat vorbitorilor non-nativi din limba engleză, care sunt interesați să afle mai multe despre economia globală de afaceri. Datorită cursului, veți explora engleza de afaceri prin lecturi autentice și cursuri video, în timp ce învățați vocabularul de afaceri, concepte și probleme.

Data de începere a înscrierii: 5 octombrie
Cursul este oferit de: University of Pennsylvania
Limba de predare: engleza

# Robotics: Capstone

În șase săptămâni Robotics Capstone, veți avea șansa să implementați rezolvarea unei probleme reale pe baza conținutului pe care l-ați învățat în cadrul cursului de robotică. Acesta vă va oferi, de asemenea, o șansă de a utiliza metode matematice și de programare pe care cercetătorii le folosesc în laboratoarele de robotică.

Data de începere a înscrierii: 8 octombrie
Cursul este oferit de: University of Pennsylvania
Limba de predare: engleza

# Fundamentals of Music Theory

În cadrul cursului veți fi introduși în teoria muzicii, veți primi abilitățile necesare pentru a citi și a scrie notații muzicale occidentale, precum și pentru a înțelege și a putea analiza muzica.

Data de începere a înscrierii: 8 octombrie
Cursul este oferit de: The University of Edinburgh
Limba de predare: engleza

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente