A făcut reparație în apartament, iar apoi s-a oferit să ajute proprietarul să vândă mobila, dar a dispărut. Hoțul este căutat de poliție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat este căutat de polițiștii din capitală după ce a furat mobila din apartamentul unui chișinăuian în vârstă de 39 de ani. Potrivit victimei, bărbatul a efectuat lucrări de reparație în apartamentul său, iar apoi s-a oferit să ajute proprietarul să vândă mobila din locuință, dar a dispărut.

Incidentul a fost comunicat polițiștilor sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău la data de 30 august curent. Potrivit oamenilor legii, prejudiciul cauzat de hoț a fost estimat la 32.000 de lei.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, faptă pentru care legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Bărbatul a fost surprins de imaginile unei camere de supraveghere, iar astfel, persoanele care l-au recunoscut sunt rugate să informeze poliția la numerele de telefon: 060 17 00 83 sau 112, confidențialitatea surselor de informare fiind garantată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...