01:17:10 29.03.2024
Stiri

Georgia, R. Moldova și Ucraina discută despre combaterea propagandei și a războiului hibrid, dar și despre conflictele înghețate de pe teritoriile acestor state

Politică 05.10.2018 11:19 Vizualizări1051 Autor: Ziarul National
Georgia, R. Moldova și Ucraina discută despre combaterea propagandei și a războiului hibrid, dar și despre conflictele înghețate de pe teritoriile acestor state
Clădirea Parlamentului Georgiei


Deputați din R. Moldova, Ucraina și Georgia discută la Tbilisi despre securitatea, inclusiv cea energetică, conflictele înghețate din zona Mării Negre și despre cooperarea cu UE a acestor trei state.

Discuțiile au loc în cadrul Sesiunii Adunării interparlamentare Moldova, Georgia și Ucraina, care își dsfășoară lucrările la Tbilisi în perioada 5 - 7 octombrie curent.

Din partea R. Moldova, la eveniment participă o delegație a Parlamentului, condusă de spicherul Andrian Candu.

Un comunicat de presă al Parlamentului arată că delegațiile celor trei parlamente vor face schimb de experiență în combaterea propagandei, dezinformării și a măsurilor împotriva războiului hibrid.

Asambleea va avea un statut consultativ și va facilita colaborarea pentru politici comune de securitate, implementarea reformelor și apropierea de UE. Printre prioritățile Adunării interparlamentare este promovarea activă a poziției celor trei state pe arena internațională și cooperarea împotriva dezinformării și propagandei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md