/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Drumuri (ne)bune pentru Moldova. Asfaltul proaspăt turnat din localitate Pepeni, Sângerei, se scoate cu mâna

missing
04 octombrie 2018, ora 19:20

Ian uitați-vă oameni buni un centimetru de asfalt pus direct pe pământ. Chiar o să-mi murdăresc mâinile și am să vă arăt asfaltul pus direct pe pământ. Acesta-I asfalt pus direct pe pamânt, oameni buni. Astea-s drumuri bune? Măi băieți măi, acest-ai asfalt pus la voi. Iaca drumuri bune a guvernului, alooo. Extraordinar”, Olga Cernei.

Abia după ce imaginile s-au răspândit pe rețelele de socializare, cu o reacție a venit și ministrul economiei. Acesta a solicitat reprezentanților Administrației de Stat a Drumurilor să se deplaseze în localitate și să raporteze despre situația reală a drumului, iar în cazul în care porțiunile de drum nu vor corespunde normelor tehnice, antreprenorii vor fi impuși să refacă lucrările. Nu este prima dată când drumurile construite în cadrul programului lansat de Partidul Democrat ajung să se distrugă până la darea în exploatare. Acum câteva luni un locuitor al satului Vărvăreuca, din Raionul Florești a filmat cum drumul proaspăt renovat se distruge cu ușurință.

Iată uitați-vă pe glod pus. Iaca asfalt scotem. Ei fac drumuri acum înainte de alegeri tot”, Igor Țibrigan

Atunci, Chiril Gaburici a vizitat localitatea și a verificat grosimea asflatului cu degetul. Ulterior, agentul economic a spus că va repara greșeala din cont propriu. Pentru programul Drumuri Bune Pentru Moldova, din bugetul de stat vor fi cheltuiți 1,6 miliarde de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram