03:53:08 29.03.2024
Stiri

FOTO // Gestul EXTREM făcut de o fostă soție a lui Cristi Borcea

Monden 04.10.2018 18:30 Vizualizări2897 Autor: Ziarul National
FOTO // Gestul EXTREM făcut de o fostă soție a lui Cristi Borcea Sursa: digisport.ro


Cristi Borcea (48 de ani), fostul președinte executiv dar și finanțator al lui Dinamo, s-a căsătorit duminică, la Budapesta, pentru a treia oară! De data aceasta, Valentina Pelinel (37 de ani) a devenit aleasa inimii sale, cu care are deja un copil Milan-Cristian, născut în 2016. Cei doi vor deveni în scurt timp din nou părinți, Pelinel fiind însărcinată cu gemene, ambele sarcini concepute pe vremea când Borcea era în detenţie, condamnat în „Dosarul Transferurilor”.

Borcea a mai fost căsătorit de două ori, cu Mihaela şi cu Alina Vidican. La cea de a doua căsătorie, Borcea l-a avut naş pe Gigi Becali. Alina pare să fi fost femeia care era în stare să facă orice pentru Borcea. În 2014, după ce Borcea a fost condamnat definitiv la șase ani şi patru luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, Alina Vidican şi-a tatuat pe spate chipul fostului acţionar de la Dinamo. Mai mult, fosta doamnă Borcea şi-a tatuat pe braţ şi numele lui.

Borcea are șapte copii făcuți cu patru femei, dar în curând va crește numele urmașilor la nouă! El a mai fost căsătorit de două ori până acum. Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are trei copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican a rezultat doi copii (Alexandru și Gloria). În urma relației cu avocata Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn, iar Valentina Pelinel i-a dăruit deja un băiețel, micuțul Milan-Cristian, şi e însărcinată cu gemene.

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md