Recomandări #diez. Cele mai colorate evenimente pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

event valeria

E vineri, uraaaaa! Ne bucurăm cu toții că în sfârșit se termină școala, munca, ei bine măcar pentru două zile. Așa că strânge-ți toate forțele, toată energia și pregătește-te pentru weekend, începând cu ziua de vineri! Echipa #diez vine cu câteva recomandări de evenimente.

#Proprietatea Intelectuală în domeniul audiovizual

Festivalul Internațional de Film RAVAC în colaborare cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) şi Proiectul UE ,,Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală”, organizează un seminar/workshop în domeniul proprietății intelectuale destinat specialiștilor din industria cinematografică şi a producţiei video.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Kebab

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava participă la Festivalul Internațional de Teatru „10×10=100 ani: De la național la universal”. Acesta este un proiect în cadrul programului CENTENAR inițiat de ICR Chișinău, organizat de Teatrul Național Satiricus I.L. Caragiale Chișinău.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Proiecția filmului The Sofa

The Sofa este o comedie de scurtmetraj (regia Iulia Puică) în care doi bătrânei se pornesc în aventura vieții lor. Pornind la o nuntă, nu găsesc un dar mai bun decât o canapea pe care o găsesc în curte. Au furat o mașină și au pornit la nuntă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Professional Fashion Event 2018

Professional Fashion Event este un show din cadrul International Fashion Expo 2018, una dintre cele mai mari expoziții de fashion din Republica Moldova, care se va desfășura pe 4-7 octombrie. Ediția anterioară a adunat peste 9000 vizitatori și 108 expozanți din 6 țări.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Movie Night

Sunteți invitat să vă alăturați pentru o noapte liberă de film la centrul de resurse pentru studenți.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Deschiderea stagiunii concertistice 2018-2019


Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, împreună cu Ambasada Poloniei la Chișinău, va invită vineri, 05 octombrie 2018, ora 18:30, la Concertul vocal-simfonic dedicat aniversării a 100 de ani de independență a Poloniei. Cu ocazia acestui jubileu, v-am pregătit un program muzical original, ce cuprinde creații ale compozitorilor K. Kuroinski, Fr. Chopin, A.Stolpe, S. Moniuszk, G. Puccini, F. Lehar, G. Verdi.

Mai multe detalii găsești AICI!

#For the Love of Music vol. 2

Trăiește o noapte plină de house, tech, trap și future bass alături de WYWH!

Leon Sword și Nevolla au transformat BarBarul într-un spațiu ireal și senzațional al muzicii electronice, iar noi am rămas într-atât de euforici, încât nu am așteptat mult timp până ai invita din noi! Deci, ești așteptat la o petrecere incendiară cu muzică, dansuri și video mapping!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Raslabon cu Mr.John

CLUB SEVEN vă așteaptă cu brațele deschise într-o atmosferă friendly, iar Mr. John are multă muzică bună pentru toți si fiecare! Așa că uitați de griji și mergeți cu prieteni la CLUB SEVEN.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Dance Station Party!

Dj Toly la Kira’s vine și aduce altfel de energie, dar una absolut fenomenală! Dansați pe nu-disco\ r&b\ hip-hop!
Sunteți așteptați pe 5 Octombrie, Vineri, ora 22:00 la Kira’s pentru un Party cu dj Toly!

Mai multe detalii găsești AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente