/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Tragedie într-o familie din Ialoveni. Un bebeluș a murit în timp ce era internat la Institutul Mamei și Copilului

04 octombrie 2018, ora 10:16

A fost internat cu bronho pneumonie bilaterală. Stare medie. I-a fost prescris tratamentul cu antibiotice. Pe parcursul nopții starea s-a înrăutățit”, Maxim Cazacu, purtător de cuvânt la Institutul Mamei și Copilului.

Medicii de la spital susțin că au efectuat manevre de resuscitare și au încercat să salveze viața bebelușului, însă acesta s-a stins în jurul orei 5 dimineața. Doctorii nu ne-au putut spune care este cauza morții.

La polul opus, mama ne-a declarat că băiețelul său de doar o lună a murit subit și că medicii nu i-ar fi explicat exact cum s-a întâmplat totul. Femeia așteaptă rezultatele expertizei medico-legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram