08:02:29 20.04.2024
Stiri

Acuzațiile de viol pur și simplu l-au ȘOCAT! Reacție vehementă a omului idolatrizat de milioane de fani: „E o crimă! Refuz să fac asta!"

Sport 04.10.2018 07:30 Vizualizări2582 Autor: Ziarul National
Acuzațiile de viol pur și simplu l-au ȘOCAT! Reacție vehementă a omului idolatrizat de milioane de fani: „E o crimă! Refuz să fac asta! Sursa: prosport.ro


Cristiano Ronaldo (33 de ani) a postat, miercuri, pe Twitter, un mesaj clar legat de acuzele de viol făcute la adresa sa. Portughezul neagă totul și se apără în fața celor care l-au criticat. Lusitanul a fost pus sub acuzare de Kathryn Mayorga (34 de ani), care susține că, acum nouă ani în Las Vegas, a fost forțată de CR7 să întrețină relații sexuale.

„Resping cu fermitate orice acuzație care a fost făcută la adresa mea. Violul este o crimă abominabilă care se opune felului în care sunt eu și lucrurilor în care cred. Refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care caută să se promoveze pe seama mea. Sunt împăcat și asta mă va ajuta să aștept în liniște rezultatele acestor investigații”, a spus Ronaldo, pe contul personal de Twitter.

Cum s-ar fi întâmplat totul

Fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept „un celebru jucător de fotbal”. Pentru că plângerea nu a conținut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, polițiștii americani au închis ancheta, una pe care o vor redeschide la nouă ani și jumătate distanță.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public și să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Săptămâna trecută, germanii de la Der Spiegel au publicat un raport cu privire la evenimentul nefericit prin care femeia susține că a trecut.

Avocații noului star al lui Juventus, de la Schertz Bergmann Rechtsanwalte, au oferit o primă reacție despre raportul întocmit de ziariștii germani, susținând că ar fi fost publicat ilegal și că vor fi dați în judecată: „Raportul Der Spiegel este un flagrant și vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, au declarat avocații.

Cei doi ar fi semnat un contract, prin intermediul căruia Cristiano Ronaldo i-ar fi plătit americancei suma de 375.000 de dolari pentru a nu aminti niciodată de acest eveniment.

Sursa: prosport.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md