/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Cazul Skripal: Vladimir Putin l-a numit „trădător” pe fostul spion rus

missing
03 octombrie 2018, ora 18:24

„Acest scandal de spionaj a fost creat artificial. Am căutat în mai multe surse şi colegii voştri insistă pe faptul că Skripal este un fel de activist pentru drepturile omului. Este doar un spion, un trădător al propriei patrii”, a declarat Putin în cadrul unui forum de energie, la Moscova.

„Imaginaţi-vă că trăiţi într-o ţară în care există o persoană care îşi trădează patria. Cum l-aţi trata? Este doar un trădător, atâta tot.”, a adăugat Putin.

Potrivit acestuia, cu cât această campanie se termină mai repede, cu atât mai bine.

Fostul agent dublu Serghei Skripal şi fiica sa Yulia au fost descoperiţi pe o bancă în oraşul englez Salisbury în martie. Marea Britanie spune că au fost otrăviţi cu o substanţă neurotoxică administrată de ofiţeri ruşi de informaţii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram