Noul ambasador al R.Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

????????

Ambasadorul agreat al Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Angela Ponomariov, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare directorului Protocolului Diplomatic,vicemareșalul Corpului Diplomatic, Neil Holland.

În cadrul ceremoniei de prezentare a copiilor scrisorilor de acreditare, Angela Ponomariov și Neil Holland au discutat subiecte privind dezvoltarea dialogului politic moldo-britanic la diverse niveluri, intensificarea schimburilor comerciale, precum și necesitatea asigurării cadrului juridic bilateral adecvat după ieșirea Marii Britanii din UE.

Ambasadorul agreat s-a referit la prioritățile mandatului său, evidențiind importanța aprofundării în continuare a cooperării multidimensionale între Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a promovării agendei europene a țării noastre, dar și a protejării drepturilor cetățenilor moldoveni aflați pe teritoriul Marii Britanii.

La rândul său, directorul Protocolului Diplomatic, vicemareșalul Corpului Diplomatic, Neil Holland, a salutat noul Ambasador al Republicii Moldova la Londra, urându-i succes în misiunea sa și asigurându-l de întreg sprijinul ministerului de externe britanic.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.