/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

A făcut un apel fals la 112. Ce amendă a primit un bărbat din Capitală

missing
03 octombrie 2018, ora 12:30

În urma apelului, un alt echipaj s-a deplasat la fața locului și au condus bărbatul, dar și inspectorii la Brigada de Patrulare a INP. Aceștia au fost supuși testului de alcoolemie „Drager”. În rezultat, s-a dovedit că inspectorii de patrulare nu erau în stare de ebrietatea, având 0,00 mg/l în aerul expirat, iar bărbatul având 0,58 mg/l alcool. Astfel, persoana care intenționat a făcut chemarea falsă a fost sancționată conform legislației în vigoare cu o amendă în sumă de 800 lei.

Inspectoratul Național de Patrulare aduce la cunoștința tuturor cetățenilor că apelurile intenționate false a serviciilor specializate se sancționează conform codului contravențional art.342 cu amendă de la 600 la 1 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram