(video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

Am ajuns în capitala franceză, la noua ediţie a Mondial de l’Auto, pentru a participa la acest salon auto şi pentru a vă oferi posibilitatea să aflaţi printre primii despre toate noutăţile de aici. Tradiţional, pregătim o serie de reportaje video de la standurile producătorilor, unii dintre care au adus adevărate surprize.

Vă invităm în acest sens să urmăriţi blogul nostru, pagina noastră de Facebook şi canalul nostru de YouTube pentru a accesa materialele pregătite special pentru voi. Desigur ne vom bucura dacă vă veţi lăsa părerile despre noile maşini în comentarii sau veţi distribui reportajele pentru ca să le vadă şi prietenii.

În acest an, Salonul Auto de la Paris își sărbătorește aniversarea a 120 de ani de la apariţie! La fiecare doi ani, acest salon auto internațional iconic dezvăluie cele mai recente inovații din industria auto pentru mai mult de un milion de profesioniști și fani. Nou în acest an: un pavilion întreg este dedicat evenimentului Mondial de la Moto (Paris Motorcycle Show)!

Paris Motor Show este una dintre cele mai importante platforme de lansare a automobilelor de producție în serie și a conceptelor. Expoziţia se desfășoară în prezent în centrul de expoziţii Paris expo Porte de Versailles, care are o suprafaţă de 228.211 m².

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/