/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Infractorul care a evadat într-un mod spectaculos, cu un ELICOPTER, dintr-o închisoare din Paris a fost prins după trei luni

missing
03 octombrie 2018, ora 09:37

Faid a fost arestat împreună cu alţi trei bărbaţi, unul dintre aceştia fiind fratele său.

Ultimele informaţii privind locaţia sa au fost făcute publice în data de 24 iulie, la aproape o lună de la evadare, când acesta a fost văzut într-o maşină care a fost ulterior abandonată într-o parcare din oraşul Sarcelles, cu exploziv la bord.

Infractorul a evadat în data de 1 iulie din penitenciarul Réau din regiunea Seine-et-Marne, cu ajutorul unui elicopter care a aterizat în curtea închisorii, la bordul căruia se aflau trei complici înarmaţi.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma evadării, care a durat doar câteva minute. Elicopterul folosit în evadare a fost descoperit incendiat în zona oraşului Gonesse.

Faïd, condamnat la 25 de închisoare pentru un jaf armat în urma căruia a decedat un ofiţer de poliţie din Villiers-sur-Marne, a evadat în aprilie 2013 din penitenciarul Lille-Sequedin, fiind prins după o lună şi jumătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram