11:46:41 16.04.2024
Stiri

LICITAȚIE în sprijinul lui Viorel Mardare: Banii cu care vor fi procurate lucrurile scoase la vânzare vor fi cheltuiți pentru tratamentul anticancer al regizorului

Social 03.10.2018 09:00 Vizualizări1152 Autor: Ziarul National
LICITAȚIE în sprijinul lui Viorel Mardare: Banii cu care vor fi procurate lucrurile scoase la vânzare vor fi cheltuiți pentru tratamentul anticancer al regizorului


Textele lui Viorel Mardare scrise de-a lungul anilor, hanorace cu expresiile talentatului regizor inscripționate pe ele, dar și vinuri rare vor fi scoase la licitație pe 10 octombrie curent, la ora 19:00.

Evenimentul de caritate în sprijinul lui Viorel, aflat la tratament într-o clinică din Austria, va avea loc în sala Imaginarium de la Tekwill, str. Studenților 9/11, UTM.

„Lupta cu cancerul e dură și scumpă. Prietenul nostru are nevoie în continuare de sprijin, inclusiv financiar ca să achite toate sesiunile de tratament. De aceea, am decis ca „Ziua lui Viorel” (pe 7 octombrie împlinește 37 de ani) să fie un eveniment de caritate, în cadrul căruia veți putea:

1.Să licitați textele lui Viorel scrise de-a lungul anilor, cu semnătura lui (la propriu și la figurat).
2.Să licitați cinci vinuri rare și alese din colecțiile unor producători autohtoni sau colecții personale ale unor amatori de vin.
3.Să vă procurați hanorace cu expresiile lui Viorel inscripționate pe ele. Nu de alta, dar vine iarna, vă va prinde tare bine!
4.Să donați la boxele special amenajate în sală și să lăsați câte un mesaj de încurajare pentru Viorel!
5. Să urmăriți pe un ecran imens operele semnate de Viorel, care ne-au dus faimă bună în afară.
6.Și, în final, dar nu cel din urmă, să vă distrați împreună cu bunii prieteni ai lui Viorel, trupa Snails!”, au anunțat evenimentul apropiații lui Viorel.

CITIȚI și VIDEO // Primul interviu la TV al regizorului Viorel Mardare, care se află la o clinică din Austria și luptă cu cancerul: „20 de miligrame de medicament costă ca un artefact adus de pe Lună”

Amintim că Viorel Mardare suferă de o formă rară de cancer și în prezent urmează un tratament la o clinică din Austria. Pentru a se însănătoși, talentatul jurnalist și regizor are nevoie de 180 de mii de euro, până acum adunându-se suma de 131 de mii.

Dacă încă nu ați reușit să donați pentru Viorel, o puteți face și AICI.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md