08:29:42 29.03.2024
Stiri

Câteva moduri interesante în care să amenajezi o garsonieră

Știri 03.10.2018 07:30 Vizualizări2552 Autor: Ziarul National


Câteva moduri interesante în care să amenajezi o garsonieră sursa: eva.ro

Pentru că locuința ta este mică nu înseamnă că trebuie să arate precum o cameră de cămin înghesuită. Descoperă câteva moduri inedite de a-ți amenaja și decora garsoniera.

Împarte spațiul

Poți crea impresia că garsoniera ta este mare dacă împarți spațiul pe zone de activitate. Iar dacă nu știi cât spațiu să lași pentru fiecare, gândește-te ce anume îți place să faci. De exemplu, în această garsonieră proprietarul a sacrificat zona de masă și de dormit pentru a avea o zonă mai mare de living.

Transformă garsoniera într-un Boutique Hotel

Probabil ai observat că în camerele de hotel de tip studio pe care le-ai închiriat aveai totul necesar în aceeași cameră. Îți poți amenaja astfel garsoniera dacă ai un stil de viață practic și îți place eficiența. O chicinetă inclusă în cameră și mobilierul retro completează perfect look-ul deosebit al camerei.

Decorează în stilul anilor '50

Designul de la jumătatea secolului trecut include mobilier de înălțime mai mică, cu picioare, ceea ce face tavanul să pară mai înalt și camera ta să arate mai spațioasă.

Împarte spațiul pe verticală

Dacă tavanul garsonierei este înalt, atunci poți împărți spațiul pe verticală. Montează un pat înalt și scări, care îți vor lăsa impresia că ai o casă cu etaj. Și pentru a profita mai mult de spațiu, folosește treptele pe post de dulapuri pentru depozitare. Este de preferat să incluzi și o balustradă, pentru mai multă siguranță.

Canapea cu dublu scop

Este esențial pentru cei ce locuiesc într-o garsonieră să aleagă mobilier care are funcții multiple. De exemplu, o canapea extensibilă poate arăta precum un pat cât se poate de confortabil și primitor cu ajutorul textilelor moi.

Spațiu ușor de transformat

Atunci când vrei să optimizezi o garsonieră, ai nevoie de mobilier care poate fi mutat cu ușurință astfel încât să transformi în câteva secunde camera, în funcție de necesități. În acest caz, canapeaua și colțarele se pot muta, iar masa se extinde. O soluție perfectă dacă prietenii vin des în vizită.

Folosește capătul patului

Așază mobilier la capătul patului pentru a diviza camera pe mai multe zone. De exemplu, poți așeza o masă, un birou sau o canapea, iar rezultatul va fi o garsonieră împărțită pe zone de activități.

Investește în moblier pe comandă

Dacă garsoniera în care locuiești este a ta, atunci merită să investești în mobilier inteligent, realizat pe comandă. Mobilierul flexibil, care te ajută să profiți de fiecare bucățică de spațiu, îți va face garsoniera să pară mult mai mare. În acest caz, corpurile de mobilier pentru depozitare încadrează o canapea extensibilă.

Separă prin perdele

O altă metodă simplă de a separa o garsonieră în mai multe zone este folosirea perdelelor și draperiilor despărțitoare. De asemenea, poți încerca și ușile glisante sau panourile pliabile.

Obține două camere cu ajutorul mobilierului

O bibliotecă plasată strategic între pat și zona de relaxare te va ajuta să creezi impresia unei locuințe cu două camere. Include cutii în bibliotecă pentru a avea mai mult spațiu pentru depozitare.

Sursa: eva.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md