(video) UEFA Champions League. CSKA învinge surprinzător campioana europeană, iar Bayern Munich remizează pe teren propriu împotriva echipei Ajax

DohrCm7XgAcKFsH

UEFA Champions League revine cu cea de a doua etapă a grupelor.

#AEK Athens – Benfica

Benfica a obținut o victorie importantă în deplasare, echipa din Portugalia a reușit să deschidă repede scorul primul gol a fost marcat în minutul 6 al partidei de Seferovic. Al doilea gol al meciului a venit după 9 minute, Grimaldo și-a trecut în cont reușita. În cea de a doua repriză echipa greacă a reușit să egaleze prin Klonaridis care și-a trecut în cont dubla. Alfa Semedo a înscris cel de al treilea gol și a adus victoria echipei Benfica.

#Bayern Munich – Ajax

Campioana Germaniei a înscris în minutul 4 al partidei, iar golul a fost înscris de fundașul central Hummels. Ajax a reușit să egaleze în minutul 22 acesta fiind și ultimul gol al partidei.

#Lyon – Shakhtar Donetsk

Shakhtar Donetsk a reușit să înscrie de două ori echipei Lyon. Echipa din Ucraina a înscris în ultimile minute ale primei reprize prin Moraes, iar în a doua repriză acesta își trece în cont dubla în minutul 55. În minutul 71 Lyon a înscris primul gol pe teren propriu, iar peste un minut Dubois egalează, iar Fekir își trece în cont al doilea pas de gol.

#CSKA Moscow – Real Madrid


CSKA Moscow a înscris repede un gol în poarta echipei Real Madrid, Vlasic a marcat în minutul 2. Datorită golului din primele minute echipa din Rusia a obținut 3 puncte importante și s-a clasat pe prima poziție în grupă.

#Roma – Viktoria Plzen


Roma a învins pe teren propriu echipa Victoria Plzen. Dzeko și-a trecut în cont dubla în prima repriză, iar Under în minutul 64 înscrie al treilea gol al meciului. În minutul 73 Kluivert înscrie al patrulea gol în poarta lui Kozacik. Dzeko încheie partida cu un hat-trick.

#Manchester United – Valencia


Manchester United a remizat pe Old Trafford. Valecia a obținut primul punct din actuala ediția a UEFA Champions League.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente