(video) UEFA Champions League. Manchester City obține o victorie grea în deplasare. Paulo Dybala își trece în cont un hat-trick

DoheN0WXoAA8O-H

UEFA Champion League revine cu cea de a doua etapă a grupelor. Manchester City vs Hoffenheim meciul acestei serii a fost jucat pe stadionul Wirsol Rhein-Neckar-Arena. Campioana Angliei a primit gol din primul minut al partidei. Vezi rezumatele meciurilor mai jos.

#Hoffenheim – Manchester City

Manchester City are mari probleme în apărare, acest lucru a fost confirmat încă din primul meci împotriva echipei Lyon încheiat cu scorul final de 2-2. În partida de astăzi „cetățenii” au primit gol încă din primul minut al partidei. Aguero a egalat după numai 7 minute, acestea fiind singurele goluri ale primei reprize.

#Juventus – Young Boys

Campioana Italiei s-a descurcat și fără Ronaldo, suspendat în runda anterioară. Dybala a luat locul portughezului și și-a trecut în cont un hat-trick. Primele două goluri atacantul argentinian a înscris de două ori în minutul 5 și respectiv 33, iar în cea de a doua repriză acesta a marcat cel de al treilea și ultimul gol al partidei în minutul 69. Meciul s-a încheiat cu scorul final de 3-0.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente