17:59:32 24.04.2024
Stiri

Situații care trebuie păstrate întotdeauna în SECRET

Știri 02.10.2018 18:30 Vizualizări2173 Autor: Ziarul National
Situații care trebuie păstrate întotdeauna în SECRET Sursa: secretele.com


Nu trebuie să expui chiar totul din viața ta. Dacă îți dezvălui toate secretele, viața ta va fi foarte complicată.

Unele lucruri ar trebui păstrate în secret. Vorbind despre planuri viitoare sau alte aspecte importante ale vieții, nu este o idee prea bună, pentru că unii ar putea încerca să te demotiveze. Și chiar nu este necesar ca o persoană să cunoască toate problemele familiei și detaliile vieții tale personale.

Amintește-ți că nu toți oamenii sunt ghidați de bune intenții. Există cei care folosesc orice informație pentru a te distruge.

Prin urmare, păstrează întotdeauna aceste situații, în secret:

Planurile de viitor

Vrei să împărtășești planurile tale ambițioase pentru viitor cu prietenii? Așteptările tale, venite din partea lor ar putea fi destul de variabile.

Este posibil ca unii să înceapă să te descurajeze, subminând simțul scopului. Poate că vor decide că pentru această sarcină nu ești de ajuns de pregătit. În cele din urmă, încrederea în sine va fi descurajată.

Și dacă îți împărtășești planurile de afaceri sau ideile de afaceri cu alți oameni, ei chiar le pot fura. Amintește-ți că există întotdeauna oameni demotivatori în jurul tău, iar ei pot găsi o problemă la orice soluție…

Secretele prietenilor

Tot ce cineva ți-a destăinuit, trebuie să rămână secret, deoarece acea persoană are încredere în tine.

De exemplu, un prieten ți-a spus despre problemele din relație sau despre faptul că i s-a oferit un nou loc de muncă. Nu-i spuneți asta nimănui! În caz contrar, încrederea pe care ți-a acordat-o acea persoană va fi știrbită și asta este suficient pentru a strica prietenia.

Și încă un lucru: nu bârfi! Dacă auzi ceva neplăcut despre cineva și nu ești complet sigur de veridicitatea informației, păstrează informația pentru tine.

Probleme familiale

Te-ai certat cu partenerul? Căsătoria ta se situează la limita divorțului? Nimeni nu ar trebui să știe acest lucru.

Vorbind despre problemele familiei, pari slab în ochii celorlalți. Mai mult, aceste probleme sunt agravate doar de astfel de conversații.

Să presupunem că te plângi de anumite obiceiuri care te irită, la partener. Nu îți umili partenerul în ochii altora.

Viața personală

Desigur, toată lumea este încântată să se laude cu prietenii sau cu colegii pe care îi are. Tentația de a te lăuda pare mereu o soluție.

Dar, a pune pe tavă detaliile vieții personale este un obicei prost. La urma urmei, distruge intimitatea și viața personală.

Caritatea

Ca filantrop, schimbi vieți și aduci lucruri pozitive în viața multor oameni. Dar dacă spui tuturor despre faptele tale bune, aceasta subminează valoarea lor.

Aspectele financiare

Aceasta este o regulă imuabilă. Veniturile și bugetele nu ar trebui să facă obiectul discuțiilor cu ceilalți. Relațiile reale dintre oameni nu se bazează pe egalitatea economică.

Stilul de viață

Te-ai întrebat vreodată cine ți-a întrerupt dieta unei vieți sănătoase? Ar putea fi prietena ta! Noua ta dietă sau stilul de viață sănătos va dura mai mult dacă le păstrezi în secret.

Și un alt subiect personal care nu trebuie discutat cu nimeni: religia și credința. Acestea sunt aspecte foarte sensibile, care pot duce cu ușurință la dispute inutile.

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md