(VIDEO) Momentul reținerii unui tânăr din Briceni, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință din Durlești

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 26 ani originar din raionul Briceni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, bănuit de comiterea unui furt din locuință. Polițiștii sectorului Buiucani au fost alertați în dimineața zilei de 26 septembrie, de proprietarul apartamentului în vârstă de 45 ani, din orașul Durlești, comunicând că din locuință au dispărut bunuri materiale.

Conform informațiilor acumulate de polițiști la fața locului, suspectul a pătruns în apartament prin deteriorarea geamului, de unde a sustras un televizor de model „Samsung” și mijloace financiare, cauzând un prejudiciu în sumă de 10.000 de lei. Acțiunile criminale ale individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din adiacentul blocului de locuit.

În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni similare. Bănuitul a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile, în privința lui fiind pornită cauză penală pentru furt. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...