Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Membri noi în top managementul…

Membri noi în top managementul Victoriabank

Echipei de top management a Victoriabank i s-au alăturat doi membri noi – Sorin Bălănel, în calitate de Director al Direcției Marketing și Relații cu Publicul și Valentina Sohoțchi, pe postul de Directoare a Direcției Resurse Umane.

Valentina Sohoțchi, de profesie juristă şi cu o carieră de 18 ani în sectorul bancar, a activat în domeniul resurselor umane, dar și a jurisprudenței, al creditării, investiţiilor.

Din 2000 până în 2005 Valentina Sohoțchi a ocupat funcția de consilier juridic în departamentul de profil al Victoriabank. Ulterior, a activat în calitate de Front Office la Bank of Montreal din Canada. De mai bine de 10 ani, noua directoare a direcției Resurse umane din cadrul Victoriabank şi-a conturat cariera în domeniul resurselor umane: training, recrutare şi gestiune de carieră.

Noul Director de Marketing, Sorin Bălănel, deține o experiență de peste 20 de ani în domeniul marketingului și relaționării cu publicul. A lucrat în agenții de publicitate internaționale, dar și în companii de servicii și producție. A reprezentat pentru o perioadă Agenția care a deservit Visa International în R. Moldova, organizând evenimente pentru Western Union. În ultimii patru ani a deținut funcția de Director de Marketing al Grupului Purcari.