/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Ministra Sănătății, Silvia Radu, nu s-a ținut de cuvânt. Angajații ANSP nu și-au primit salariile

missing
02 octombrie 2018, ora 10:36

Despre acest lucru au confirmat pentru sursa citată mai mulți angajați din cadrul ANSP care au semnat scrisoarea către Silvia Radu, în care cereau să li se rezolve problema.

Amintim că, ministra a promis joia trecută, inclusiv într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, că până luni, 1 octombrie, problema oamenilor va fi rezolvată, însă până acum acest lucru nu s-a întâmplat.

„Pot să dau o veste bună angajaților Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Am aflat de problemele dumneavoastră, de faptul că nu ați primit salarile pe ultimele două luni. Am avut azi o ședință operativă cu factorii responsabili din minister și am dispus rezolvarea de urgență. Până luni, salariile dumneavoastră vor fi plătite. Îmi pare rău de situația prin care ați trecut și vă mulțumesc că m-ați informat. Sper ca, în viitor, să nu mai avem astfel de situații”, menționa Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram