09:47:12 23.04.2024
Stiri

FOTO // Cele mai sexy femei MILIARDARE din lume

Monden 02.10.2018 08:30 Vizualizări2442 Autor: Ziarul National


FOTO // Cele mai sexy femei MILIARDARE din lume sursa: eva.ro

Unele dintre ele sunt moștenitoarele unor familii extrem de bogate, în timp ce altele au obținut averea impresionantă prin forțele proprii.

Descoperă cele mai frumoase femei din lume care au fiecare averi ce depășesc un miliard de dolari.

Marie Besnier Beauvalot

În vârstă de 38 de ani, Marie Besnier Beauvalot are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari. A moștenit în anul 2000, împreună cu cei doi frați ai săi, compania franceză de produse lactate numită Lactalis, care deține branduri precum Parmalat sau President.

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi are o avere de 5,7 miliarde de dolari. În vârstă de 32 de ani, Charlotte este fiica lui Caroline, Prințesă de Monaco, și a omului de afaceri Stefano Casiraghi. Este a opta în linia de succesiune la tronul Principatului Monaco.

Perenna Kei

În vârstă de 28 de ani, Perenna Kei are o avere de 1,3 miliarde de dolari. Aceasta deține 85% din acțiunile Logan Property Holding, companie care se ocupă de investiții imobiliare în Shenzen și Hong Kong.

Sarah Blakely

Sarah Blakely are o avere de aproximativ un miliard de dolari. Este fondatoarea companiei americane Spandex, care produce lenjerie de corp modelatoare, pantaloni și colanți.

Aerin Lauder

În vârstă de 48 de ani, Aerin Lauder este moștenitoarea imperiului cosmetic Estee Laude. Are o avere de 2,6 miliarde de dolari. Și-a lansat propria companie și brand de haine care îi poartă numele.

Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone este fiica miliardarului Bernie Ecclestone, proprietar al companiei care deține 25% din drepturile comerciale asupra Campionatului Mondial de Formula 1. Tânăra în vârstă de 34 de ani are o avere estimată la 3,6 miliarde de dolari.

Dylan Lauren

Fiica designerului Ralph Lauren, Dylan are o avere de 4,7 miliarde de dolari. În loc să calce pe urmele tatălui său, Dylan și-a deschis un lanț de cofetării, numit Dylan’s Candy Bar.

Amanda Hearst

În vârstă de 34 de ani, Amanda Hearst are o avere estimată la 8,7 miliarde de dolari. Este moștenitoarea Hearst Corporation, care deține numeroase publicații printre care Cosmopolitan sau Esquire.

Josie Ho

Josie Ho este fiica magnatului Stanley Ho, proprietarul unor lanțuri de cazinouri. Averea sa este estimată la șapte miliarde de dolari.

Georgina Bloomberg

Georgina Bloomberg (35 de ani) are o avere de 11,5 miliarde de dolari și este fiica omului de afaceri Michael Bloomberg, fostul primar al orașului New York.

Holly Branson

Holly Branson este fiica antreprenorului britanic Sir Richard Branson, fondatorul Virgin Group, care deține peste 400 de companii. Holly are o avere de 3,8 miliarde de dolari. Tânăra a studiat medicina și a lucrat ca neurolog la spitalul Chelsea and Westminster Hospital din Chelsea, Marea Britanie. În prezent se ocupă de acțiunile caritabile ale Virgin Group.

Sursa: eva.ro


Stiri relevante
10.03.2018 07:30 2585 Cele mai tinere MILIARDARE din lume

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md