Nume
Parola
Vizualizări: 3166
ANUNȚ despre aplicare la două seminare de dezvoltare a OSC
12 August 2015 — Stabilirea/revizuirea priorităților strategice ale organizației (21-22 August 2015). Consolidarea durabilității OSC prin prestarea serviciilor contra plată și vinderea serviciilor(27-28 August 2015)
OCT CARASENI invită membrii, liderii și formatorii din sectorul asociativ din Moldova la seminarele întitulate ”Stabilirea/revizuirea priorităților strategice ale organizatiei” și ”Consolidarea durabilității OSC prin prestarea serviciilor contra plată și vinderea serviciilor” în domeniul dezvoltării organizaționale care vor avea loc în perioada 21-22august și respectiv 27-28 august 2015 în incinta Sky Land1.
Obiectivele seminarelor: Abilitarea participanților cu cunoștințele, capacitățile și instrumentele necesare stabilirii/revizuirii priorităților strategice și consolidării durabilității organizationale; Stabilirea și actualizarea priorităților organizaționale, precum și a planurilor de acțiuni corespunzătoare; Identificarea, analizarea și planificarea serviciilor care ar putea fi prestate contra plată pentru a spori durabilitatea organizațiilor.
Training-urile vor fi realizate în limba română de către echipa OCT CARASENI, condusă de Gheorghe Caraseni – trainer-consultant cu o experiență națională și internațională de circa 20 ani în evaluare și dezvoltare, precum și de traineri/consultanți din Moldova participanți la seminariile precedente realizate în cadrul proiectului. Doritorii de a participa la aceste evenimente sunt solicitați să completeze și să expedieze Formularul de Aplicare: nadya_parasca@yahoo.com până la sfârșitul zilei de 16 august 2015.
Pentru întrebări sau informații suplimentare contactați Nadia Parasca, email: nadya_parasca@yahoo.com sau la mob. 0692-86-594.
În cadrul proiectului vor mai fi desfășurate alte două seminare: Dezvoltarea Resurselor Umane (22-23 octombrie 2015) și Managementul bazat pe rezultate (19-20 noiembrie 2015), pentru care va fi organizată o selecție separată. Persoanele care aplică pentru primele două seminare sunt eligibile și pentru seminarele care vor avea loc în octombrie-noiembrie 2015.

Aceste evenimente sunt posibile datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin OCT CARASENI și CNAION CONTACT Chișinău și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Atașat găsiți formularul.