/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ „Coadă” la microfonul Primărie. Codreanu: O să începem să percepem taxe pentru arendă, dacă fiecare vrea să vorbească la primărie

missing
01 octombrie 2018, ora 19:37

Când s-a ajuns la punctul Diverse, primul care a cerut să vorbească a fost consilierul de la Partidul Nostru, Ilian Cașu, care a criticat mai multe partide.

Vedem cum se folosește banul municipal în scopuri partinico-electorale, ceea ce este inadmisibil”, Ilian Cașu, Consilier Municipal, „Partidul Nostru”

Am să vă rog toate declarațiile politice să le facem în sala de ședințe a consiliului municipal”, Ruslan Codreanu, Primar General Interimar

Ulterior a vorbit și primarul din Băcioi. Derajat de monologul acestuia, Codreanu i-a spus să se prezinte la întâlnirile cu primarii din suburbii sau să iasă în conferință de presă, dar nu cuvânteze la ședința primăriei.

Noi primarii, cred că suntem bineveniți atunci când sunt careva probleme în ședințele operative”, Vitalie Șalari, Primar de Băcioi

Noi o să începem să percepem taxe pentru arendă. Cât e la Info Prim Neo, 400 de lei, sau nu știu cât. Noi o să luăm dublu. Dacă fiecare vrea să vină să vorbească aici la primărie. Colegi, aveți facilități o grămada. Să ieșiți în presă să faceți conferință, să atacați, să vă arătați carnetele de partid să faceți concurs între dumneavoastră”, Ruslan Codreanu, Primar General Interimar.

Nu puteți ignora primăriile, suburbiile municipiului Chișinău atâta timp cât participă și în campanie, în alegeri la Consiliul Municipal”, Vitalie Șalari, Primari de Băcioi

Și are campanie și alegeri. Domn Primar, noi avem problema oamenilor”, Ruslan Codreau, Primar General Interimar.

Ruslan Codreanu a spus că aceasta a fost ultima ședință la care persoane terțe au avut acces pentru a face declarații de la microfonul primăriei capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram