La Ministerul Educației a fost depus proiectul de modificare a Regulamentului privind funcționarea căminelor

camin 19 5

Liga Studenților Democrați a depus astăzi la Ministerul Educației proiectul de modificare a Regulamentului privind funcționarea căminelor, însoțit de cele 5.000 de semnături de susținere, necesare.

Potrivit liderului ligii, Andrei Oțel, acesta este primul obiectiv îndeplinit în doar șase luni de la debutul campaniei #PentruTINEri. Inițiativa studenților democrați prevede curățenie în cămine, deratizare periodică, apă caldă în tot timpul zilei, internet gratuit în unele zone, spații pentru activități sportive, truse medicale ”Avem încredere că, în curând, studenții din Republica Moldova vor avea condiții decente în căminele studențești. Curățenie, deratizare periodică, apă caldă tot timpul, internet gratuit în unele zone, spații pentru activități sportive, truse medicale sunt doar o parte dintre cerințele noastre”, a postat Andrei Oțel, pe Facebook.

semnaturi

Inițiativa Organizației Municipale a Tineretului Democrat, prevede îmbunătățirea condițiilor de trai a studenților în ceea ce ține de:
#. spații de locuit curate
#. acces pe tot parcursul zilei la duș și apă caldă
#. amenajarea spatiilor aferente căminelor și a terenurilor sportive
#. accesul la cămin până la ore târzii
#. zone cu wifi gratuit
#. asigurarea cu truse medicale.

„Le mulțumim tuturor celor care au semnat și ne-au susținut în acest proiect. Împreună suntem puternici și putem schimba lucrurile în bine”, a mai scris Andrei Oțel.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente