/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

PLDM și-a ales vicepreședinții. Cine sunt aceștia

missing
01 octombrie 2018, ora 15:26

Potrivit unui comunicat de presă al PLDM, în cadrul aceleiași ședințe, a fost a fost aleasă o nouă componență a Biroului Permanent Central, care va fi format din 15 membri. „Membrii Consiliului Național al PLDM s-au arătat convinși că este necesară readucerea intelectualității în partid, reînființarea organizațiilor de tineret în cadrul structurilor teritoriale ale PLDM, precum și reanimarea activității organizațiilor teritoriale de femei din PLDM”, se arată în comunicatul de presă.

Consiliului Național al PLDM a emis o declarație, în care constată că Republica Moldova se află în pragului celei mai mari catastrofe politice, care poate rezulta cu dispariția statului în forma sa actuală. „Uzurparea puterii și intenția criminală a PDM și PSRM de a o păstra cu orice preț va impune schimbări periculoase pentru securitatea statului și a cetățenilor”, se arată în declarație. Consiliul Politic Național al PLDM este convins că viitorul Republicii Moldova depinde de capacitatea partidelor de opoziție de a se uni și opune acestui regim antieuropean și antidemocratic.

Consiliul Național Politic al PLDM face apel la Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr, membre ale familiei popularilor europeni, să dea dovadă de deschidere pentru a depăși neîncrederea reciprocă, luând în considerație timpul limitat pentru o soluție salvatoare pentru Republica Moldova. Ei cer conducerii partidelor să depună eforturi pentru a identifica o soluție corectă și reciproc avantajoasă pentru a crea un bloc electoral comun între partidele membre ale PPE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram