/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Au spart o mașină și au furat de 42 de mii de lei. Doi tineri riscă până la șapte ani de închisoare

missing
01 octombrie 2018, ora 14:02

Potrivit poliției, incidentul a avut loc la 20 septembrie. Suspecții au spart geamul unui automobil de model „Toyota Auris”, iar după comiterea infracțiuni urcând pe motoretă au dispărut într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii au stabilit că motoreta cu care se deplasau a fost sustrasă din sectorul Râșcani a capitalei și aparține unui tânăr de 21 ani. Acțiunile criminale a tinerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere. În urma audierilor indivizii și-au recunoscut vina.

Tânărul în vârstă de 21 ani anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare. Bănuiţii au fost plasați în arest pe un termen de 30 de zile. Pe cazul dat au fost pornite două cauze penale pentru furt de motoretă şi jaf.

Dacă vor fi gasiți vinovați, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 la 7 ani. Bunurile sustrase au fost ridicate de către poliţişti şi urmeaza a fi returnate victimelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram