(video) Legendarul brazilian Kaka revină în fotbal. Cu ce echipă italiană ar putea semna un contract

ed7bc989187fdb6d59757bb8960087a3

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, brazilianul Kaka, poate reveni în fotbal. Asta după ce pe 17 decembrie 2017 atacantul a anunțat că își încheie cariera după ce a evoluat 3 ani la Orlando City din SUA.

Presa italiană scrie că brazilianul poată să-și relanseze cariera în echipa Monza din Seria C. Kaka a fost rugat de fostul lui șef de la Milan, Silvio Berlusconi, care acum este patronul lui Monza, să vină în noua echipă din Seria C.

Această informație a fost confirmată de Berlusconi-Galliani vinerea trecută. Acest transfer poate aduce ambelor părți doar beneficii. Pentru Monza venirea lui Kaka ar însemna mai mulți bani, mai mulți fani și  avansarea în Seria B, apoi în Seria A. Pentru Kaka ar deveni o nouă experiență de a începe de la zero cu o echipă necunoscută.

Brazilianul în vârstă de 36 de ani a petrecut 7 ani la echipa Milan, după care s-a transferat la Real Madrid. În anul 2007 a luat premiul „Balonul de Aur”. În componența lui Milan a câștigat campionatul Italiei, a învins în Liga Campionilor, Super Cupa UEFA și în alte cupe naționale și internaționale. La Real Madrid cariera lui nu a fost atât de remarcată, doar că și acolo a reușit să câștige Cupa Spaniei și Campionatul țării.

FC Monza a fost constituită în anul 1912 și niciodată nu a evoluat în Seria A. Cei mai renumiți jucători careu au jucat în componența echipei au fost fundașii Massimo Oddo, Patrice Evra, Alessandro Costacurta și renumitul portar Cristian Abbiati

Vă propunem să vedeți mai jos cele mai bune momente din cariera lui Kaka.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente