/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un tânăr de Moldova, înjunghiat în Italia la o petrecere a burlacilor. Alte șapte persoane au fost rănite

01 octombrie 2018, ora 12:18

Conform unei prime reconstrucții făcute de unii martori, se pare că un grup de aproximativ cincisprezece băieți și fete din Europa de Est, în principal români și moldoveni, se aflau la o petrecere a burlacilor, seara grupul s-a pornit spre clubul Fontane Chiesa Vecchia.

La un moment dat aceștia au intrat în conflict cu alte trei persoane. Potrivit presei italiene, se pare că aflându-se sub influența alcoolului, tinerii au făcut zgomot și au deranjat locuitorii din cartier, în special pe trei bărbați, de asemenea din Europa de Est, care locuiau într-un apartament învecinat.

Se pare că inițial între grupuri au fost atacuri verbale, ulterior cei din apartament au coborât la grup pentru a se confrunta. Nimeni nu s-a așteptat ca cei trei bărbați să fie înarmați cu cuțite și confruntarea s-a transformat într-o baie de sânge.

Din cauza unei lovituri puternice, tânărul de 21 de ani a murit. De îndată ce victima s-a prăbușit la pământ, cei trei agresori au ajuns la o mașină parcată în apropiere și au scăpat înainte ca poliția să ajungă la fața locului. Prietenii tânărului au încercat să-l resusciteze făcându-i și masaj cardiac.

Celelalte șapte persoane au fost găsite sângerând pe trotuar, două dintre ele, în stare gravă au fost transportate la spitalul Ca ‘Foncello din Treviso.

Poliția italiană îi caută pe cei trei agresori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram