/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O angajată a postului vamal al Aeroportului Internaţional Chişină, reţinută de CNA

missing
01 octombrie 2018, ora 11:14

Potrivit denunţătorului, banii ar fi fost pretinşi de la un cetăţean străin pentru a nu documenta nedeclararea unei sume importante de bani la intrarea în ţară. Femeia ar fi luat 200 de lire sterline pentru a nu documenta faptul că cetăţeanul străin nu a declarat suma introdusă în ţară în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Reţinerea a avut loc în timpul transmiterii celor 200 de lire sterline, iar angajata vamei a fost prinsă în flagrant.

Ulterior, aceasta a fost plasată în izolatorul CNA pentru 72 de ore. Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală pentru corupere pasivă, iar dacă va fi găsită vinovată funcţionara riscă până la 10 ani de închisoare.

În acţiunile sale, CNA şi procurorii au fost sprijiniţi de angajaţii Direcţiei securitate internă a Serviciului vamal care au acordat suport operativ pentru documentarea cazului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram