/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

BILANȚ: Cel puțin 832 de decese în urma seismului din Indonezia. Sunt căutaţi cu disperare supravieţuitori

missing
01 octombrie 2018, ora 11:19

Cei din Indonezia avertizează că numărul persoanelor decedate ar putea să crească.

Preşedintele Indoneziei, Joko Widodo a avertizat “ajutor internaţional” pentru situaţii de urgenţă.

Uniunea Europeană a transmis o tranşă iniţială de 1,5 milioane de euro ca ajutor umanitar de urgenţă, iar Statele Unite au anunţat că sunt pregătite să participe la eforturile de salvare.

Un centru comercial din oraşul Palu, capitala provinciei Sulawesi centrală, a fost parţial distrus de seism şi tsunami. Echipele de salvare continuă să caute cu disperare supravieţuitori, însă şansele de a găsi pe cineva în viaţă sunt tot mai mici după trei zile de la seism.

Echipele de salvare au descoperit recent doi supravieţuitori sub dărâmături după prăbuşirea unui hotel de şapte etaje din Palu. Se crede că mai mulţi atleţi, inclusiv doi cetăţeni sud-coreeni, s-ar putea afla prinşi în runiele hotelului.

Foto: twitter.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram