Atenție! Moldovenii care se află sau vor să călătorească în Grecia sunt atenționați în legătură cu vremea nefavorabilă

medicane–1024×683

Ambasada Republicii Moldova la Atena aduce la cunoștința cetățenilor moldoveni, care se află sau care doresc să călătorească în Republica Elenă, despre atenționarea Serviciului de Meteorologie elen, privind înrăutățirea vremii pe întreg teritoriu al Greciei, pentru perioada de 28 – 30 septembrie 2018.

Urmare celor comunicate de către Serviciul Meteorologic, pentru perioada menționată sunt prognozate ploi și furtuni, cu intensificări ale vântului, în rafale de până la 95km/h și valuri de peste 10-12m. Vor fi afectate următoarele regiuni: Sudul Mării Ionice, regiunea Peloponez, în special  zonele de Sud și Est ale țării, insulele Ciclade, Creta, Evia, precum și Estul zonei continentale, inclusiv regiunea  Attica.

Vineri, 28.09.2018, toate școlile din regiunea Attica au rămas închise, decizia fiind luată de către Guvernatorul regiunii. Totodată, Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă informează că, în prezent, se înregistrează patru fronturi de incendiu în plină desfășurare pe insula Kefalonia.

Informațiile privind evoluția vremii pe teritoriul Republicii Elene, pot fi obținute aici și aici.

De asemenea, cetățenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situație dificilă, pot apela linia de urgența a Ambasadei Republicii Moldova în Republica Elenă, la numărul de telefon: +30 699 793 9458.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente