(video) „Poate” noua piesa a tinerii interprete din Moldova, Valeria Stoica. Videoclipul este filmat în Olanda

1477582994138

Dupa piesa „Just a boy”, Valeria lansează o piesă în limba română „Poate”, care se va regăsi pe albumul de debut. „Piesa vorbește despre strădania noastră de a rămâne mereu la adevarul nostru, la ceea ce ne definește pe noi ca personalități.”, povestește artista din Republica Moldova.

Videoclipul piesei este regizat de Nicu Dragan. Filmările s-au făcut in Olanda și par decupate dintr-un film nordic: „Si mie, și lui Nicu ne place mult curentul cinematografic scandinav. Când am compus piesa, am văzut-o acolo, chiar dacă e in limba romana. Am adunat împreuna ideile și am plecat in Olanda sa filmăm”, povestește tânăra interpretă.

Valeria își pregătește albumul de debut, toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Cu piesa Get Back și cu remixul acesteia, Valeria a intrat in playlisturile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia și in top 200 pe Itunes Italia. În următoarea perioadă, Valeria va fi prezentă pe scena Festivalului Vinului Moldovei, pe 6 octombrie, la Snagov.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente