/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Iubitorii de alergări sunt invitați mâine la Maratonul Internațional Chișinău. Astăzi se întrec copiii

29 septembrie 2018, ora 12:18

Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pentru a patra oară. Cursele competitive vor fi disponibile pentru distanțele de: 42 km, 21 km, 10 km, 5 km. Orășelul sportiv va fi împărțit în mai multe zone, unde toată lumea își va putea găsi o activitate, care să le trezească interesul: expoziție cu posibilitatea de cumpărare, zonă în care vor fi localizate reprezentanțele fundațiilor caritabile și ale ONG-urilor și o zonă unde cei prezenți vor putea să-și potolească foamea.

În acest an, organizatorii au decis să deschidă o nouă categorie de participanți – „Marathon for All”. La startul Maratonului Internațional Chișinău sunt invitați sportivi în scaune cu rotile, pentru a lua parte la una dintre distanțele de 10 km, 21 km sau 42 km, sau la cursa de divertisment de 1,5 km Fun Run. Participarea sportivilor în scaune rulante este gratuită.

În legătură cu lucrările de reparații ale drumurilor, în acest an s-a schimbat traseul cursei de 5 km și Fun Run 1,5 km. Traseul de 5 km se va desfășura numai de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare.

Pe 30 septembrie, pe mai multe străzi din capitală va fi suspendat traficul rutier, în legătură cu organizarea Maratonului Internaţional Chişinău, iar transportul public va reorientat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram