Pe bulevardul Grigore Vieru din capitală va fi instalat un gard decorativ. Primăria alocă peste două milioane lei

Din 1 octombrie, vor demara lucrările de reabilitare a gardului decorativ din bd. Grigore Vieru. Proiectul de renovare constă în restabilirea elementelor din fontă, precum și a fundamentul gardului.

Costul proiectului de renovare a gardului decorativ este de 2,2 milioane lei, iar lucrările urmează a fi finalizate până la finele lunii noiembrie.

Iniţial va fi restaurat fundamentul din beton pe întreg perimetrul, circa 1300 de metri liniari, după care vor fi montate elementele decorative.

De asemenea, în cadrul proiectului de amenajare a scuarului din bd. Grigore Vieru, care se extinde de la bd. Renaşterii Naţionale până la strada pietonală „Eugen Doga”, vor fi defrișați arborii uscaţi, iar în loc în această toamnă vor fi replantați circa 47 de copaci cu balot de pământ.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.