(foto) Moldova a apărut în episodul unui serial de pe Netflix. Din ce motiv protagoniștii serialului au ajuns la noi în țară

moldova1

„Jack Whitehall: Travels with my father” este un serial de comedie în care Jack împreună cu tatăl lui descoperă mai multe țări din lume. Astăzi a fost publicat pe Netflix cel de al doilea sezon al serialului, în care Moldova este una dintre destinațiile protagoniștilor.

Aceștia au apreciat vinul și plăcintele moldovenești, totodată au rămas uimiți de aspectul sovietic pe care îl are Capitala noastră.

hhds milestii mici milestii mici3

Însă adevăratul motiv pentru care aceștia au ajuns în Moldova este trupa Sunstroke Project. Jack și-a dorit să se întâlnească cu această trupă încă de când i-a văzut la Eurovision în 2010 (cred că vă aduceți aminte și voi de legendarul epic sax guy, care a intrat în istoria internetului).

Ei bine, Jack pe lângă faptul că s-a văzut cu trupa, a avut posibilitatea să evolueze pe scenă alături de aceștia.

sunstroke

concert 2 concert 3 concert

Dacă sunteți curioși să vedeți ce peripeții au avut protagoniștii serialului în Moldova și ce destinații au ales să viziteze, puteți urmări cea de a treia serie din serialul „Jack Whitehall: Travels with my father” începând cu ziua de astăzi pe Netflix. Iar până atunci vedeți mai jos trailerul celui de al doilea sezon al serialului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente