(video) Ți-a fost dor de un pic de rock? Luna Amară revine la Chișinău cu Nord, cel de-al 7-lea album lansat

luna-amara-2018-800×533

Luna Amară revine la Chișinău cu o nouă porție de rock pentru publicul de aici. La evenimentul din 17 octombrie, care va începe la ora 19:00 și va fi găzduit de Club Seven, trupa va prezenta cel de-al 7-lea album lansat. Prin urmare veți avea oportunitatea să interpretați piesele deja îndrăgite și să audiați lucrările noi ale trupei.

Luna Amara – este o formație de muzică rock, originară din Cluj-Napoca și fondată în 1999 sub numele de Tanagra Noise de către Nick Fagadar (voce, chitară), Gheorghe Farcaș (chitară bass). La scurt timp, alți artiști au completat trupa, elementele nou-introduse fiind remarcabile, un instrument aparte, mai rar întâlnit în muzica rock, fiind trompeta (interpretată de Mihnea Blidariu).

Coma – este o formație de nu-metal românească, înființată în anul 1999, în Bucuresti, a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Opening Act:
Delta Pe Obraz – tânăra formație de alternative rock din Chișinău

Concertul va avea loc pe 17 octombrie, la ora 19.00, Club Seven, str.București 68. Prețul (la intrare) – 300 MDL.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente