/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Elon Musk, directorul general al Tesla, dat în judecată pentru fraude în SUA. Musk respinge acuzaţiile

missing
28 septembrie 2018, ora 14:14

Acest lucru a creat confuzie pe piaţa de capital şi a afectat investitorii, potrivit Comisiei.

SEC cere ca Musk să nu mai poată ocupa poziţii de director în cadrul vreunei companii listate la bursă, dar şi impunerea de penalităţi financiare.

Elon Musk este acuzat că luna trecută a făcut declaraţii false cu privire la investitorii care ar fi urmat să finanţeze Tesla. Miliardarul american a anunţat atunci că se gândeşte la delistarea companiei.

“În realitate, Elon Musk nici măcar nu a discutat, cu atât mai puţin să primească vreo confirmare despre tranzacţie, inclusiv preţul acesteia, de la vreo potenţială sursă de finanţare”, se arată în plângerea depusă de SEC la un tribunal din Manhattan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram