17:25:15 25.04.2024
Stiri

Oamenii lui Usatîi sunt deranjați de declarațiile lui Năstase: Cel mai greu lucru îl fac cu SCLAVII, dar la conducere se duc cu „oameni demni”

Partide/Comunicate 28.09.2018 13:00 Vizualizări1484 Autor: Ziarul National


Oamenii lui Usatîi sunt deranjați de declarațiile lui Năstase: Cel mai greu lucru îl fac cu SCLAVII, dar la conducere se duc cu „oameni demni” facebook

Reprezentanți ai „Partidului Nostru”, condus de Renato Usatîi, se arată deranjați de comportamentul liderului Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, care le cere tuturor să treacă filtrul de integritate pentru a nimeri pe lista electorală la alegerile parlamentare.

Lui Năstase i se amintește și faptul că „Partidul Nostru” și PPDA au protestat împreună, iar acum acesta se uită de sus la primii.

„Din spusele lui Năstase, am înțeles următoarele: Cine nu va trece filtrele, nu are ce căuta pe listele din partea PAS&DA. Adică doar cei demni. Chiar dacă au fost la proteste non-stop și le-au fost alături la bine și la rău, dacă nu trec aiurelile astea de filtre se duc direct la gunoi. Așadar, cel mai greu lucru îl fac cu sclavii, dar la conducere se duc cu oameni demni”, a scris pe Facebook Marina Negară, care susține că e membră a partidului lui Renato Usatîi.

Anterior, și Dorin Chirtoacă s-a arătat deranjat că Andrei Năstase și Maia Sandu impun aceste filtre de integritate, în condițiile în care și dânșii „ar avea păcate”. Chirtoacă a spus că este pregătit să treacă „filtrul de integritate” propus de Maia Sandu, dar în același timp vrea ca lidera PAS, dar și președintele PPDA să i se alăture în acest exercițiu.

Andrei Năstase a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, că va trece, alături de Maia Sandu filtrul de integritate, care este format din reprezentanți ai societății civile. Acesta a subliniat că nu e suficient să scandezi „Jos Plahotniuc” pentru a nimeri pe lista blocului PPDA/PAS la viitoarele alegeri parlamentare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md