/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Critici și nemulțumiri la adresa noilor iPhone

missing
28 septembrie 2018, ora 09:51

Potrivit celor afectați, noile iPhone-uri au viteze mai mici de transfer decât modelele vechi, în aceleași locuri și aceleași condiții, fără nicio explicație evidentă. Asta în condiţiile în care Apple a promis că noile iPhone-uri vor oferi viteze semnificativ mai mari decât vechile modele.

Principalul suspect pare să fie noua versiune de iOS, care ar avea un bug ce ar putea fi reparat cu ocazia primului update de sistem.

Cele două modele noi de iPhone au fost lansate la jumătatea acestui luni şi au preţuri începând de la 999 de dolari.

Noile iPhone XS şi XSMax vor ajunge, începând de astăzi, în magazinele din întreaga lume. Nerăbdarea este mare şi cozi imense s-au format deja în faţa magazinelor Apple. Aşa s-a întâmplat şi la Moscova, unde zeci de oameni s-au aşezat la rând de câteva zile deja pentru a se asigura că intră primii în posesia noilor modele de telefoane. Alţii în schimb vor doar să facă profit. Mai exact, pentru o anumită sumă de bani sunt dispuşi să-şi vândă locul la coadă celor care nu au timp să aştepte în faţa magazinelor. Între 3.800 şi 6.000 de dolari cer pentru un loc în primele zece!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram