/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Cadavrul carbonizat al unei persoane, găsit într-o mașină care a explodat noaptea trecută în sectorul Buiucani al Capitalei

missing
28 septembrie 2018, ora 09:46

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI autoturismul a luat foc în timpul staționării, după care a explodat. Ajunși la fața locului pompierii, au stabilit că, în urma incendiului, mașina a fost distrus de flăcări. Flăcările au afectat parțial două autovehicule din preajma de model Cadillac, și Suzuki. Toate circumstanțele, cauza producerii incendiului, dar și prejudiciul material urmează a fi stabilite de specialiști. Cazul este cercetat de către organele de drept.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 38 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram